Wie zijn wij?

 
Steve Kerremans
 
Zaakvoerder Vastgoedmakelaar

Zoon van en net als zijn vader gebeten door het financiële virus. Steve heeft financiële studies gedaan en is al snel na de hogeschool het kantoor komen versterken. Hij weet overal wat van maar is toch vooral gespecialiseerd in vastgoed, kredieten en beleggingen.

Steve heeft twee zonen van 11 en 15 jaar die hem scherp houden. Wat hem ook scherp houdt, is zijn passie voor het fietsen. Een bezige bij die er toch altijd in slaagt tijd te maken om de klanten van goed advies te voorzien.

 

Thomas Kerremans

Zaakvoerder Vastgoedmakelaar

Na een veelzijdige loopbaan in onder andere account- en projectmanagement, komt Thomas ‘thuis’ bij Kerremans. De neef van Steve, Kevin en Stefaan gaat aan de slag als makelaar om zijn steentje bij te dragen tot de vastgoedactiviteiten van de zaak. Omturnen is voor Thomas maar een kleintje: hij stak gezwind een bachelor lichamelijke opvoeding op zak. Sportiviteit zit bij hem trouwens in de genen. In zijn vrije tijd vind je hem op het tenniscourt of op de latten – skiën is zijn lang leven. Ook voor muziek heeft Thomas een boon. Op festivals en concerten laat hij de huizenmarkt even voor wat ze is, en blaast hij stoom af.

 

Stefaan Kerremans

Stagair Vastgoedmakelaar

Bij de familie Kerremans zit de liefde voor immobiliën in het DNA. Stefaan Kerremans, neef van Kevin en Steve, vervoegt zich deeltijds bij het team om uw vastgoedbelangen te behartigen.  De goedlachse leraar lichamelijke opvoeding combineert zijn sportieve en pedagogische bezigheden met een parttimefunctie bij het Vastgoedkantoor.  Een wereld van verschil, en net daarom een boeiende uitdaging. Stefaan heeft twee jonge knapen thuis, en is jeugdvoorzitter van het voetbal in Tisselt.  Wedden dat hij ook op de vastgoedmarkt scoort?